logo-mare-sabareni
O primă întâlnire de lucru dintre oficialitățile comunei Săbăreni și cele ale orașului Ivanovo din Bulgaria
O primă întâlnire de lucru dintre oficialitățile comunei Săbăreni și cele ale orașului Ivanovo din Bulgaria

Marți 27 iunie 2023 la sediul Primăriei comunei Săbăreni a avut loc întâlnirea dintre oficialitățile comunei Săbăreni și oficialitățile orașului Ivanovo din Republica Bulgaria, localități înfrățite din anul 2012.

A fost o primă întâlnire de lucru împreună cu consultanții celor două localități pentru a stabili procedurile de accesare a fondurilor Europene prin PROGRAMUL Interreg VI-A România-Bulgaria.

La această întălnire a participat și președintele Consiliului Județean Giurgiu d-l Dumitru Beianu.

După stabilirea priorităților fiecarei localitați se va stabili documentațiile în vederea depunerii proiectelor pentru operațiuni conform PO 2 o regiune mai verde:

– Obiectivul specific 2.4. Promovarea adaptării la schimbările climatice și a prevenirii riscurilor de dezastre, a rezilienței, luând în considerare abordările bazate pe ecosistem – adaptarea la schimbările climatice;

– Obiectivul specific 2.7. Îmbunătățirea protecției și conservării naturii, a biodiversității și a infrastructurii verzi, inclusiv în zonele urbane, și reducerea tuturor formelor de poluare.

Depunerea proiectelor se va face până în luna septembrie 2023.

Ghidul solicitat poate fi consultat pe site-ul primăriei Săbăreni:

4296ed4f-f5a3-4b2a-bab9-93cfcb7bdf69

Ultima modificare: 08.01.24 – 13:00 de către Adriana Stanciu

Anteriorul COMUNICAT DE PRESĂ – Comuna SĂBĂRENI anunţă demararea proiectului ” Digitalizarea serviciilor comunei SĂBĂRENI”
Contact